ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ξεκινώντας ως editor από το 1993-2000 σε καταξιωμένα έντυπα του ειδικού ναυτικού τύπου για τα rib και συγκεκριμένα τα περιοδικά POWERBOAT & RIB , ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ , THALASSA, ΦΟΥΣΚΩΤΟ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να αξιολογήσει τα περισσότερα φουσκωτά σκάφη και τους κινητήρες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Από το 2000 και μετά, χρησιμοποιώντας την εμπειρία αυτή , τις γνώσεις στην μηχανολογία και την τεχνολογία της ασφαλούς πλεύσης , αλλά και την αγάπη του για την θάλασσα και τα σκάφη , σχεδίασε και κατασκεύασε σε συνεργασία με γνωστούς οίκους στην Αγγλία κάποια από τα καταξιωμένα rib τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Παράλληλα , ως οδηγός αγώνων σκαφών ανοικτής θάλασσας κατέκτησε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες των 140, 150,και άνω των 300 ΗΡ τουρισμού.

Το 2014 αποφάσισε να δημιουργήσει μια καθαρά ελληνική εταιρεία την TROPIDA, θέλοντας να προσφέρει γρήγορα, καλόπλοα , σπόρ, και ιδιαίτερα σκάφη με έμφαση στην χρηστικότητα στο design και την ποιότητα κατασκευής.

Το 2019 βραβεύεται με το IRON A DESIGN AWARD & COMPETITION for yachts για τον σχεδιασμό του COSMIC 39.

Την ίδια χρονιά ανακυρήσεται DESIGN HERO απο την Διεθνη Ακαδημία Σχεδιασμού.

Η D.A.C. WORLD LEADING DESIGNER τον έχει κατατάξει στην 29η θέση Διεθνως , ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές σκαφών στον κόσμο

΄Ηδη σχεδιάζει το νέο mega rib της TROPIDA .

© 2022 Tropida

Web Design