ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

*

Δίνουμε την δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω Πειραιώς για αγορά του σκάφους σας…

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον που εμπιστεύεσαι, κυρίως όταν σου συμβεί κάτι στην θάλασσα, φροντίζουμε να είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τους πελάτες μας για παροχή βοήθειας. Άμεσα, γρήγορα, και άκρως επαγγελματικά, αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί , είτε επεμβαίνοντας με συνεργείο μας, είτε με συνεργάτες μας, έτσι ώστε να δώσουμε την κατάλληλη λύση και φυσικά να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας και το σκάφος μας.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα σκάφη μας καλύπτονται με εγγύηση καλής κατασκευής και λειτουργίας για 5 χρόνια . Όλα τα εξαρτήματα & αξεσουάρ καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους. Η εγγύηση συνοδεύει πάντα το σκάφος, μαζί με το έντυπο των οδηγιών χρήσης και σημαντικές οδηγίες, συμβουλές & πληροφορίες για την λειτουργία του σκάφους και πως πρέπει να δράσει κανείς σε περίπτωση κινδύνου ή δύσκολων καταστάσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Παρέχουμε επιπλέον μαθήματα οδήγησης σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους, γύρω από την οδήγηση σκάφους και κυρίως σε κακές καιρικές συνθήκες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες έκδοσης άδειας σκάφους, την εγγραφή στα μητρώα σκαφών και ό,τι χρειάζεται για την μεταβίβαση του σκάφους σας εύκολα και γρήγορα. Εσείς απλώς θα παραλάβετε το σκάφος σας με το κλειδί στο χέρι, έτοιμοι να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να σας προτείνουμε την κατάλληλη ασφάλιση για το σκάφος σας, τόσο στην θάλασσα, όσο και στην στεριά.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΚΙΠΕΡ

Σας εξυπηρετούμε για την μεταφορά του σκάφους σας με skipper στον τόπο παραλαβής του.

© 2024 Tropida

Web Design