A DESIGN AWARD & COMPETITION

*

Δίνουμε την δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω Πειραιώς για αγορά του σκάφους σας…

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Το βραβείο και ο διαγωνισμός A’Design Award and Competition απευθύνεται σε σχεδιαστές, καινοτόμους και εταιρείες που θέλουν να αναδειχθούν για να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, των εκδοτών και των αγοραστών.

Ανταγωνισμός:Σε έναν κόσμο όπου κυκλοφορούν εκατομμύρια προϊόντα και σχέδια κάθε χρόνο, το βραβείο γεννήθηκε από την επιθυμία να υπογραμμιστούν τα καλύτερα σχέδια και καλά σχεδιασμένα προϊόντα. Τα βραβευμένα προϊόντα και σχέδια επισημαίνονται στο διεθνές κοινό μέσω του Gala Night and Exhibition A’ Design Award στην Ιταλία και κοινοποιούνται σε όλους τους σχετικούς τύπους σε όλο τον κόσμο.

Οφέλη:Ο διαγωνισμός παρέχει εκτεταμένη και έντονη δημοσιότητα για βραβευμένα σχέδια, θεωρείται ως ποιοτική και υψηλής απόδοσης εναλλακτική λύση για οποιαδήποτε διαφήμιση που προβάλλετε υπό την προϋπόθεση ότι έχετε ένα καλό σχέδιο που θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο.

Προέλευση:Το A ‘Design Award & Competition αναπτύχθηκε μετά από μια επιστημονική έρευνα βασισμένη σε προηγούμενη ανάλυση χιλιάδων άλλων διαγωνισμών σχεδιασμού, καθώς και εθνογραφικής έρευνας και έρευνας πάνω από πεντακόσιους σχεδιαστές και μάρκες που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς σχεδιασμού.

Αποστολή:Η αποστολή του βραβείου και του διαγωνισμού A ‘είναι να παρέχει μια δίκαιη, ηθική και ανταγωνιστική πλατφόρμα για εταιρείες, σχεδιαστές και καινοτόμους από όλα τα πεδία σχεδίασης με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, διαφορετικούς κλάδους και εστίαση στην αγορά για να ανταγωνιστούν, παρέχοντάς τους ένα παγκόσμιο κοινό σε να επιδείξει την επιτυχία και τα ταλέντα τους. A ‘ DESIGN AWARD & COMPETITION στοχεύει να λειτουργήσει ως Μεσον για να συγκεντρώσει σχεδιαστές, εταιρείες και τον τύπο.
Επισημάνετε, Διαφημίστε και υποστηρίξτε τον καλό σχεδιασμό, τους σχεδιαστές και τις εταιρείες προσανατολισμένες στο σχεδιασμό. Ο Οργανισμός A DESIGN AWARD & COMPETITION εχει σαν σκοπό να διοχετεύσει την προσοχή του Τύπου, των διαδραστικών μέσων, των κριτικών του σχεδιασμού, των διανομέων και των αγοραστών στον νικητή του βραβείου.

Δημοσιότητα:Με τη βάση δεδομένων δεκάδων χιλιάδων επαφών τύπου, ο διαγωνισμός στοχεύει να αναδείξει τα υπάρχοντα προϊόντα και σχέδια που αναπτύχθηκαν με καλή γεύση σχεδιασμού, στόχος μας είναι να αυξήσουμε τη δημοσιότητα των καλών προϊόντων και των καλών σχεδίων, να παρέχουμε στους σχεδιαστές και τις εταιρείες ένα ισχυρή δικαιολογία για να φωνάξει ότι έχουν ένα καλό προϊόν, καλό σχεδιασμό. Το A’Design Award είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους σχεδιαστές να κάνουν ένα άλμα στην καριέρα τους, καθώς το A ‘Design Award προσφέρει στους νικητές εκτεταμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ για να κάνουν χρήση της επιτυχίας του βραβείου. Τα νικηφόρα σχέδια εκτίθενται επίσης στην Ιταλία μέσω του προσωρινού MOOD: Museum of Design. Οι νικητές του βραβείου θα έχουν εκτεταμένες εμφανίσεις τύπου, προετοιμασία και διανομή δελτίων τύπου. Ο διαγωνισμός A’Design δεν ζητά επιπλέον χρήματα από τους νικητές και επιδιώκει επιθετικά τις ευκαιρίες των μέσων ενημέρωσης για τα νικηφόρα σχέδια δωρεάν.

Μοναδικές ιδιότητες:Το A ‘Design Award ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλο διαγωνισμό σχεδιασμού, διαγωνισμό σχεδιασμού και βραβείο από διάφορες πτυχές: Τα ακόλουθα επίθετα είναι πώς ορίζουμε τον εαυτό μας: Συνεργατικός, Καινοτόμος, Έξυπνος, Δίκαιος, Επιστημονικός, Στοχαστικός, Φανταστικός, Ευεργετικός, Φιλανθρωπικός και Όμορφος.

Αποτελέσματα:Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται πάντα πρώτα στους σχεδιαστές, θα υπάρξει μια περίοδος και στις δύο εταιρείες και στους σχεδιαστές να αποκτήσουν δικαιώματα παραγωγής και διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως, μια περίοδο τεσσάρων μηνών για να υποβάλουν αίτηση προστασίας. Οι σχεδιαστές λαμβάνουν επίσης βοήθεια και υποστήριξη από το A ‘Design Award για την υποβολή και την εφαρμογή για την προστασία των σχεδίων τους. Τα νικηφόρα σχέδια θα εκτίθενται στην Πινακοθήκη και το Μουσείο μας στην Ιταλία. Οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Α ‘ DESIGN AWARD & COMPETITION , να χρησιμοποιήσουν δωρεάν σήματα και αυτοκόλλητα για να υπογραμμίσουν περαιτέρω ότι τα προϊόντα και τα σχέδιά τους έχουν αξιολογηθεί από έναν σεβαστό οργανισμό και ότι τα προϊόντα τους έχουν χαρακτηριστεί ως υπέροχα σχέδια.

Διοργανωτής:Το βραβείο διοργανώνεται από την OMC Design Studios SRL και τα spinoffs της.
Το A ‘Design Award κέρδισε την υποστήριξη των ακόλουθων ιδρυμάτων: Πολιτιστικό Τμήμα Κόμο, Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Συλλόγων Σχεδιασμού.

Το Τρόπαιο:Το ‘Design Award Trophy είναι μοναδικό και υλοποιείται στην Τρισδιάστατη Εκτύπωση Μεταλλικών, καθώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή τεχνολογία.

© 2024 Tropida

Web Design