COSMIC 39

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

 

Με στόχο την κατάκτηση της κορυφής στα super rib, το COSMIC 39  κρατάει όλες τις ιδιότητες των hi Performance rib  ανοικτής θάλασσας , συνδυάζοντάς τις εξαιρετικά με τις ανέσεις και την πολυτέλεια.

GALLERY

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΑΣ

Αφιερώθηκαν εκατοντάδες ώρες μελέτης, σχεδιασμού και δοκιμών για την γάστρα προκειμένου να επιτευχθεί ένας εξαιρετικός συνδυασμός επιδόσεων, μαλακής και άνετης πλεύσης, οικονομία καυσίμων, όχι μόνο στις υψηλές ταχύτητες , αλλά και στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες κρουαζιέρας.

Το βαθύ V  και ο convex σχεδιασμός της γάστρας , τα 3 αεριζόμενα steps , το antidive και τα bow steps  και τα λογχοειδή παρατροπίδια στην πλώρη , καθώς και τα διπλά chines ειναι κάποια απο τα στοιχεία που εξασφαλίζουν τις παραπάνω ιδιότητες.

Με πολυεστερικό ακρόπλωρο τμήμα, και κaλυμένο το πίσω κομμάτι των αεροθαλάμων , επιτυγχάνεται αξιοπιστία και αξιοπλοία, δεδομένου οτι πάντα στα hi performance ribs  οι απολήξεις των αεροθαλάμων στην πρύμνη αποτελούν ενα ευαίσθητο σημείο. Το σκληρό ακρόπλωρο τμήμα , βελτιώνει την χρηστικότητα και φυσικά προστατεύει τους αεροθαλάμους.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Το εντυπωσιακό και ξεχωριστό design  του καταστρώματος, δένει αρμονικά την αεροδυναμική και την χρηστικότητα των εσωτερικών χώρων. Το τοξοειδές προφίλ του σκάφους λειτουργεί σαν πτέρυγα αεροπλάνου βελτιώνοντας την ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες .Το σχήμα της κονσόλας επιτυχγάνει την καλύτερη δυνατή αεροδυναμική  επιτρέποντας ταυτόχρονα την δημιουργία μιας αρκετά ψηλής και ευρύχωρης καμπίνας .Με  εσωτερικό ύψους 1,85 μ, τουαλέτα , νιπτήρα, ντουζιέρα,ντουλάπα, διπλό κρεβάτι διαστάσεων 1,50χ1,95μ, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, επιτρέπει την άνετη διαβίωση για δυο τουλάχιστον άτομα.

Η δυνατότητα ταξιδέματος τοσο στις ψηλές ταχύτητες ( 80+ knots), οσο και στις χαμηλές ταχύτητες κρουαζιέρας , έκανε αναγκαία την ηλεκτρουδραυλική, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κίνηση του Bimini (tip-top)  το οποίο μεταβάλει το ύψος του ανάλογα με την ταχύτητα του σκάφους ή με τις εντολές του κυβερνήτη.

Ετσι , μπορούμε να έχουμε την οροφή στην χαμηλή της θέση σφραγίζοντας και προστατεύοντας το cockpit στις ψηλές ταχύτητες και  στους άσχημους καιρους,ή στην υψηλή θέση στις ταχύτητες κρουαζιέρας αφήνοντας ανοικτό το cockpit και βεβαίως σε οποιαδήποτε ενδιάμεση θέση . Τα καθίσματα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου απο ανοδειωμένο marine αλουμίνιο , επιτρέπουν είτε την καθιστή θέση οδήγησης , ειτε την όρθια. Η αυξημένη πλευρική στήριξη κρατάει το σώμα σταθερό σε όλες τις συνθήκες, τόσο στην καθιστή, οσο και στην όρθια θέση, ενώ  η ανάρτηση διατηρεί την άνεση σε ψηλά επίπεδα οταν εχει επιλεχθεί η καθιστή θέση οδήγησης.

Στην πρύμνη υπάρχει πλευρική σκάλα μπάνιου αεροπορικού τύπου, ωστε να αποφεύγεται πιθανή επαφή με τις προπέλες και η πρόσβαση της γίνεται με διάδρομο χωρίς να χρειάζεται κανείς να πατήσει πάνω στο πρυμναίο καναπέ,ο οποίος ειναι τύπου “Γ” αφήνοντας άπλετο ελεύθερο χώρο αλλά δημιουργώντας ταυτόχρονα ενα καθιστικό -τραπεζαρία. 

Το σκάφος διαθέτει  wet bar  με νεροχύτη και εστία μαγειρέματος , ηλεκτρικό ψυγείο, πτυσσόμενο τραπέζι ,  sundeck  στην πλώρη, καλυμένο εργάτη τόσο στην πλώρη, όσο και στη πρύμνη, και την καινοτομική ηλεκτρική πασαρέλα πλώρης που κάνει εύκολη την έξοδο και είσοδο στο σκάφος .

GALLERY

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

1. Ηλεκτρικό εργάτη στην πλώρη και στην πρύμνη 15. Στερεοφωνικό και ηχεία marine
2.GPS 12 '' 16. C-ZONE
3. Επένδυση με συνθετικό ξύλο Τeak 17. Sundeck στην πρύμνη
4. Sundeck στην πλώρη 18. Τετραθέσιο ανατομικό καναπέ στην πρύμνη
5. Εσωτερική άνετη και ευρύχωρη καμπίνα για 2 άτομα με ύψος 1,85 μ 19. Μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους τόσο στην πλώρη , όσο και στην πρύμνη
6. ‘Ανετο διπλό κρεβάτι με latex στρώμα διαστάσεων 1,50χ1,90. 20. Δύο δεξαμενές καυσίμου χωρητικότητας 350 λίτρων η κάθε μία
7. Εσωτερική πλήρης τουαλέτα, με νιπτήρα και ντουζιέρα ύψους 1,85μ 21. Μεγάλη δεξαμενή νερού
8. Μεγάλους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους και ντουλάπες 22. Ηλεκτρικό κύκλωμα και μπαταρίες
9. Ηλεκτρικό ψυγείο 23. Σπόρ τιμόνι
10. Τραπέζι φαγητού 24. Εξωτερική ντουζιέρα
11. Εστία μαγειρέματος και νεροχύτη 25. Πλευρική σκάλα μπάνιου αεροπορικού τύπου, βυθιζόμενη στην θάλασσα για άνετη έξοδο και είσοδο στο σκάφος
12. Ηλεκτρουδραυλικά κινούμενο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο Tip-Top 26. Αεροθαλάμους 1670 dtex ORCA PENNEL & FLIPO σε συνδυασμό ολόκληρου και σχήματος “D” για μεγαλύτερη ευρυχωρία και άνεση
13. Καθίσματα ανακλινόμενα με αναρτήσεις 27. Ταπετσαρίες marine
14. Ντουζιέρα στην πρύμνη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ

MERCURY VERADO V8 3X300 HP OXE 2X300 DIESEL
MERCURY VERADO V8 2X300 HP OXE 3X200 DIESEL
MERCURY VERADO 3X400 OXE 3X300 DIESEL
MERCURY V8 2X450
MERCURY V8 3Χ450
SEVEN 2Χ557

ΕΣΩ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ STERN DRIVE Ή ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 11.75m
ΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 3.36m
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 2.06m
ΜΗΚΟΣ ΓΑΣΤΡΑΣ 11.25m
ΠΛΑΤΟΣ ΓΑΣΤΡΑΣ 2.66m
ΤΥΠΟΣ ΓΑΣΤΡΑΣ Βαθύ V, Τύπου Convex, 3 αεριζόμενα steps ,διπλά Chines, ,διπλά steps πλώρης, Antidive σύστημα πλώρης
ΥΦΑΣΜΑ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ HYPALON NEOPRENE PENNEL FLIPO ORCA 1670 dtex
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 2 X 350 lt.
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ 150 lt
ΑΤΟΜΑ 12
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ max 80 knots
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΙ απο 2Χ250 ΗΡ έως 3Χ 400 ΗΡ ΕΣΩ-ΕΞΩ 2Χ 300 ΗΡ έως 2Χ600 ΗΡ

© 2022 Tropida

Web Design