GENESIS 31

*

Δίνουμε την δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω Πειραιώς για αγορά του σκάφους σας…

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

Αν τα συνηθισμένα είναι έξω από τις επιλογές σας… Ανακαλύψτε πως η δυναμική προσωπικότητα του GENESIS 31 είναι μόνο μία απο τις αρετές του

GALLERY

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 9.50m
OΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 2.70m
ΤΥΠΟΣ ΓΑΣΤΡΑΣ Deep V, Convex Type, Twin Vented Steps, Double Chine Effect, Twin Bow Steps, Antidive System
DEADRISE TRANSOM 24º
BOW DEADRISE 55º
ΒΑΡΟΣ 1550kg
ΒΥΘΙΣΜΑ 0.41m
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ 0.46m-0.35m
ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ 6
ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΟRCA HYPALON NEOPRENE 1670 DTEX
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 400 lit
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ 100 lit
ΑΤΟΜΑ 10
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 2x 150hp έως 2x 450hp (εξωλέμβιοι)
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 70 Knots (2x Mercury 300 V8)
KATANAΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 1.8 lpm | 35knots (2x Mercury 300 V8)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πετάξτε απαλά και ήρεμα πάνω απο τα κύματα ή κινηθείτε αργά σε ρυθμούς κρουαζιέρας με την ίδια άνεση.Αν  θέλετε, οδηγείστε επιθετικά,νοιώστε την αδρεναλίνη ψηλά με επιδόσεις που συναρπάζουν και κόβουν την ανάσα. Ο καινοτομικός σχεδιασμός της γάστρας,θα ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σας.

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Με μιά ματιά βλέπετε στο πανοραμικό πάνελ των οργάνων του τα πάντα, απο το GPS και τα όργανα των κινητήρων μέχρι την λειτουργία όλου του εξοπλισμού του σκάφους. Τα πάντα είναι στο χέρι σας!Χειριστήρια κινητήρων, πάνελ και των δύο εργατών,διακόπτες,ηχοσύστημα,ελεγχονται πανεύκολα, παρεχοντας την μέγιστη ασφάλεια.

Καθήστε αναπαυτικά στα ανατομικά καθίσματα και αφήστε το σώμα σας ελεύθερο απολαυμβάνοντας την οδήγηση και το ταξίδεμα, ρυθμίστε τα απόλυτα με τις ανάγκες σας, επιλέξτε την ημιόρθια ή την καθιστή θέση στο ύψος που επιθυμείτε, ή προσαρμόστε την συμπεριφορά της ανάρτησης στο βάρος σας και στον τρόπο που οδηγείτε. Απολαύστε τον περιφερειακό καναπέ της πρύμνης, το πτυσόμενο  τραπέζι, τις εξαιρετικής ποιότητας επενδύσεις και την πολυτέλεια που κυριαρχεί παντού.Προσαρμόστε το στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επιλέγοντας δύο ή τέσσερα ρυθμιζόμενα καθίσματα, wet bar με νεροχύτη, εστία και ψυγείο, ή έναν ακόμα διθέσιο καναπέ με συρταρωτό ψυγείο. Aν οι ανάγκες σας το απαιτούν, επιλέξτε τον κλειστό χώρο ύπνου στην πλώρη ή παραμείνετε στον χώρο αποθήκεσης με γυαλιστερό εσωτερικό φινίρισμα και έξι (6) πλευρικά ντουλάπια, διατηρώντας και στις δύο περιπτώσεις την ευκολία του ηλεκτρικού ανοίγματος. Το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε ύψος hard top θα χαρίσει περίσσια άνεση σε όποιον το επιθυμεί .Όποιες και να ειναι οι επιθυμίες σας, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

HARD TOP EDITION

Aν ζητάτε περισσότερη άνεση και πιο τουριστικό ύφος, το HARD TOP θα σας εξασφαλίσει αυτό που θέλετε. Το παρπρίζ που δίνει ολική κάλυψη στο πιλοτήριο, θα κρατήσει μακριά τον άνεμο ή την βροχή στους επιβάτες. Η κατασκευή αλλουμινίου, το κάνει στιβαρό και ελαφρύ, ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ηλιακών πάνελ που θα βοηθήσουν τις μπαταρίες σας.

GALLERY

© 2024 Tropida

Web Design