ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

*

Τα σκάφη της TROPIDA είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της ΕΕ για CE class B & C. H εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 /2015 απο το BUREAU VERITAS . Ολα τα σχέδια των μοντέλων ειναι κατοχυρωμενα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και προστατεύονται απο τον Νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον που εμπιστεύεσαι και κυρίως όταν σου συμβεί κάτι στην θάλασσα , φροντίζουμε να είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τους πελάτες μας για παροχή βοήθειας. Άμεσα, γρήγορα, και άκρως επαγγελματικά, αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί , είτε επεμβαίνοντας με συνεργείο μας, είτε με συνεργάτες μας, έτσι ώστε να δώσουμε την κατάλληλη λύση και φυσικά να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας και το σκάφος μας.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα σκάφη μας καλύπτονται με εγγύηση καλής κατασκευής και λειτουργίας για 5 χρόνια . ¨Ολα τα εξαρτήματα και αξεσουάρ καλύπτονται απο την εγγύηση του κατασκευαστή τους. Η εγγύηση συνοδεύει πάντα το σκάφος , μαζί με το έντυπο των οδηγιών χρήσης και σημαντικές συμβουλές για την λειτουργία του σκάφους και τι πρέπει να κάνει κανείς σε περίπτωση κινδύνου ή δύσκολων καταστάσεων .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Παρέχουμε έξτρα μαθήματα οδήγησης σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους , ΄΄γύρω από την οδήγηση σκάφους και κυρίως σε καιρικές συνθήκες που είναι ακραίες

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες έκδοσης άδειας σκάφους, την εγγραφή στα μητρώα σκαφών και ότι χρειάζεται για την μεταβίβαση του σκάφους σας , χωρίς εσείς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά. Εσείς απλώς θα παραλάβετε το σκάφος σας με το κλειδί στο χέρι και έτοιμοι να ξεκινήσετε τις διακοπές σας χωρίς καμία άλλη έννοια.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να σας προτείνουμε την κατάλληλη ασφάλιση για εσας και το σκάφος σας , τόσο στην θάλασσα , οσο και στην στεριά.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΚΙΠΕΡ

Σας εξυπηρετούμε για την μεταφορά του σκάφους σας με scıpper στον τόπο παραλαβής του .

© 2022 Tropida

Web Design